Ko su organizatori?

 • SPLET Tech konferencija se izvodi u organizaciji projekata „Preduzmi ideju“ i „Srbija Inovira“, koji su podržani od strane USAID-a.

 • Preduzmi Ideju

  Preduzmi ideju, promocijom inovativnog, preduzetničkog i agilnog razmišljanja, otvara nove mogućnosti koje će dovesti do većeg interesa mladih generacija za pokretanje vlastitog posla, razvoja tehnologije i izgradnje poslovnih modela za budućnost. Kroz projekat se jača povezanost akademske i poslovne zajednice i podstiču se multidisciplinarna istraživanja usmerena na inovacije.

 • Inicijativa Digitalna Srbija

  Projekat Preduzmi ideju realizuje konzorcijum koji predvodi Inicijativa Digitalna Srbija, nevladina i neprofitna organizacija koja teži razvoju jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji, u partnerstvu sa Fakultetom Organizacionih Nauka Univerziteta u Beogradu, Novom Iskrom, PricewaterhouseCoopers (PwC) i SEE ICT.

 • Srbija Inovira

  Srbija Inovira je projekat posvećen jačanju ekonomije uz pomoć inovativnih rešenja u oblastima sa najvećim inovacionim potencijalom. Centralno mesto projekta je formiranje prvog superklastera u Srbiji, globalno potvrđenog biznis modela koji u lokalnom okruženju daje rezultate.

 • ICT Hub

  Projekat Srbija Inovira realizuje centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub, koji je osnovan 2014. godine i za kratko vreme je postao jedan od ključnih aktera u lokalnom i regionalnom inovacionom ekosistemu.